OSMANİYE / MERKEZ - Turan Ortaokulu

Turan Ortaokulu'ndan Çifte Başarı: Tekvando ve Akıl Zeka Oyunlarında Zirvedeyiz!

Okulumuz, hem spor hem de akademik alanlarda elde ettiği başarılarla gururumuzu bir kez daha katladı!

Öğrencilerimizden bir grup, tekvando dalında gösterdikleri üstün performans ile bölge şampiyonasında okulumuzu temsil etme hakkı kazandı. Aynı zamanda, akıl ve zeka oyunlarında da başarılı olan başka bir grup öğrencimiz, bölge şampiyonasında yarışacak.

Bu başarılar, öğrencilerimizin sadece fiziksel güçlerini değil, zihinsel yeteneklerini de en iyi şekilde kullanabileceklerini gösteriyor. Onların bu çift yönlü başarısı, okulumuzun eğitimdeki çeşitliliğe ve kaliteye verdiği önemin bir kanıtıdır.

Bu özel başarıları için öğrencilerimizi tebrik eder, bölge şampiyonalarında başarılarının devamını dileriz. Gelecek yarışmalarda da onların yanında olacağız ve başarılarıyla gururlanmaya devam edeceğiz!

23-04-202423-04-202423-04-202423-04-2024

Yayın: 23.04.2024 - Güncelleme: 23.04.2024 09:53 - Görüntülenme: 6