Türkiye Şampiyonasına Katılmaya Hak Kazandık'

Büyük bir gurur ve mutlulukla duyurmak isteriz ki, öğrencilerimiz son il yarışmalarında harika bir başarı elde ettiler! Ece Delikurt, "Küre" oyununda il birincisi olurken, Zehra Betül Kısaoglu "Mangala"da il birincisi, Ali Kadı ise "Kulami"de il üçüncüsü oldu. Bu muhteşem başarılarından dolayı onları gönülden tebrik ediyoruz!

Bu başarılar, öğrencilerimizin yeteneklerini ve emeklerini göstermenin yanı sıra, okulumuzun da adını en iyi şekilde temsil ettiğini gösteriyor. Birinci olan öğrencilerimiz, Rize'de yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. Onlara bu önemli yarışmada başarılar diliyoruz! ️

Başarıda emeği geçen öğretmenimiz Döndü Hakkoymaz hocamıza da teşekkür etmek istiyoruz. Onun özverili çalışmaları, öğrencilerimizin bu başarısında önemli bir rol oynadı.

Öğrencilerimizin gelecekteki başarılarında yanlarında olmaya devam edeceğiz. Birlikte daha nice zaferlere imza atacağımızı bilmek bizi heyecanlandırıyor!

Tüm öğrencilerimize ve emek veren herkese tebrikler, destek ve teşekkürler!

18-04-202418-04-202418-04-202418-04-202418-04-2024

Yayın: 18.04.2024 - Güncelleme: 18.04.2024 13:42 - Görüntülenme: 9