OSMANİYE / MERKEZ - Turan Ortaokulu

Sınıfların Haftalık Ders Programını bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Haz

Bursluluk Sınavı başvurusunda bulunan öğrencilerimizin işlemlerinin onaylanması için okulumuz müdürlüğüne, istenilen evrakları 01 mart 2024 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Ağu

2022 Millî Eğitim Bakanlığı ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı sınav giriş yerleri açıklandı. Sınav 4 Eylül'de yapılacak.

Kazanım Değerlendirme Sınavları Cevap Anahtarları

Ekm

Uzaktan eğitim ve yüz yüze eğiminizde her yerde kullanabilmeniz için meb yardımcı kaynaklar internet sitesi hizmete açıldı.

Ekm

Uzaktan eğitim ve yüz yüze eğiminizde her yerde kullanabilmeniz için tegmmateryal internet sitesi hizmete açıldı.

Haz

Daha önce 25 Nisan 2021'de yapılacağı ilan edilen İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS), Covid19 nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti.

MEB'den 23 Haziran'da illere gönderilen resmi yazıda, İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavının (İOKBS), 5 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirileceği belirtildi.