Öğrencilerimize Afet Farkındalık Eğitimi

Ock

Turan ailesi olarak öğrencilerimize tatilde bol bol dinlenerek ve eğlenerek bir tatil geçirmelerini dilerken öğrencilerimizin bu tatil süresince en az bir kitap okumalarını tavsiye ediyoruz. Öğrencilerimizi iyice dinlenmiş ve zinde bir şekilde 2. döneme gelmelerini bekliyoruz. İyi tatiller...

Kas

Aramızdan ayrılışının 85. yılında cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün değerli anısına 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü Töreni düzenledik.

Törenimiz öğrencilerimizin Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Sınıflarımızın hazırlamış olduğu koro, müzik ve şiir dinletilerinin ardında anma törenimiz son buldu.

Kas

Osmaniye Emniyet müdürlüğünde görevli personeller tarafından çok amaçlı salonumuzda öğrencilerimize TRAFİK EĞİTİMİ semineri verildi.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKU İLE KUTLANDI.

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda coşku ile kutlandı ve bu coşku ilelebet devam edecektir. Programın hazırlanmasında emeği geçen değerli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Nice zahmet,nice emek Verdi sana bu millet!

Ekm

31 Ekim Salı Günü Saat 16.30'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Okul Aile Birliği Toplantımız Yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.

Ekm

8. Sınıf Öğrencilerimiz ile Osmaniye TOBB Fen Lisesini Ziyaret Ettik.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı hazırlıklarımız öğretmen ve öğrencilerimizin yoğun çabaları ile devam ediyor.

Ekm

Okulumuz 6. Sınıf öğrencileri, Fen Bilimleri dersinde “Gezegenler ve Güneş Sistemimiz” konusu kapsamında yaptıkları modelleri sergilediler.

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Sona Erdi, Karneler Dağıtıldı.

May

2023 İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Başvurular 29 Mayıs ile 16 Haziran arasında gerçekleştirilebilecektir. 3 Eylül 2023 tarihinde yapılacak sınavda öğrencilerimiz 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının 1.Döneminde sorumlu olacaklardır.

Sınıfların Haftalık Ders Programını bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Ekm

19 Ekim Çarşamba Günü Saat 15.00'da aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere Okul Aile Birliği Toplantımız Yapılacaktır.

Tüm velilerimiz davetlidir.