Ekm

Okulumuzda "15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri" anmak amacıyla okulumuzda tören düzenlendi.

Eyl

Destekleme ve Yetiştirme Kursu kapsamında okulumuz öğrencilerine hazırbulunuşluk sınavı yapılacaktır.

Ağu

2022 Millî Eğitim Bakanlığı ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı sınav giriş yerleri açıklandı. Sınav 4 Eylül'de yapılacak.

Ağu

Okulumuza yeni kayıt olan öğrencilerimizin şube, sınıf atamaları henüz yapılmamış olup şubeler belirlenene kadar öğrencilerimizin hepsi alfabetik bir sıra ile bir sınıfta görünmektedir.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası Etkinlikleri kapsamında ülkemizde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen tahliye tatbikatı okulumuzda da 4 Mart 2022  Cuma günü saat 11.30'da başarılı bir şekilde gerçekleştirildi. Tahliye öncesinde ve sonrasında öğrencilere bilgilendirme yapıldı.

Mrt

8. Sınıf Öğrencilerimiz ile Osmaniye TOBB Fen Lisesini Ziyaret Ettik.

Mrt

İlimizde yapılan çeşitli dallarda sportif ve sosyal başarılar elde eden öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

'Hayatta İyiler Hep Kazanır' projesi kapsamında öğrencilerimize seminer vermesi için Erkek Kuaförü Mehmet KAYAOĞLU'nu okulumuzda misafir ettik. Deneyimlerini paylaşarak kariyer planlaması konusunda öğrencilerimize deneyimlerini paylaştı. Sayın Kayaoğlu'na teşekkür ederiz.

Mrt

Kazanım Değerlendirme Sonuçları Açıklandı.

Şbt

Okulumuzdan 2021 yılında mezun olan TOBB Osmaniye Fen Lisesi 9.sınıf öğrencileri Osman Kutay GÖL ve Ozan AKTAŞ 8.sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

Şbt

Kick Boks Federasyonu'nun Ordu'da düzenlemiş olduğu turnuvada 2. olan Kadir Tuğra VELİOĞLU'nu tebrik eder başarılarının devamı dilerim. Levent AKOĞUL-Okul Müdürü

Ock

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının 1. dönemi 21 Ocak Cuma günü itibariyle tamamlanmıştır. Tüm öğrenci, veli ve öğretmenlerimize mutlu bir tatil dileriz.

Ock

Korkut Ata Üniversitesi Mimarlık Tasarım ve Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Şafak Dinçer, öğrencilerimiz ile Mimarlık temalı çeşitli etkinlikler yaptı.

Ock

İlimizde yapılan Kick Boks turnuvasında, öğrencilerimiz kendi dallarında 4 birincilik, 4 ikincilik ve 2 üçüncülük derecelerini elde etti.

Ock

Osmaniye'mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yıldönümünde, bizlere bu güzel şehri miras bırakan tüm kahraman şehitlerimizi saygıyla anıyorum.