OSMANİYE / MERKEZ - Turan Ortaokulu

Haz

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı 5 Eylül 2021 Pazar günü yapılacaktır.

Haz

Bakanlığımızın aldığı karar doğrultusunda okulumuz öğrencileri sosyal mesafe ve pandemi kurallarına uygun bir şekilde yüz yüze eğitime başladı.

Haz

6 Haziran Pazar günü yapılacak olan LGS'ye girecek öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

TÜBİTAK 2021 yılı Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Adana Bölge değerlendirmesine öğrencimiz Ayşe Peren Ç.'nin "Akıllı Su Deposu" projesi seçilmiştir. Bir üst turda Bölge Finaline seçilen projeyi yapan öğrencimizi ve danışman öğretmenimiz Bağgül Göçmen'i tebrik ediyoruz. Başarılı haberlerini bekliyoruz.

Nis

Değerli Öğretmenlerimizin çabaları, öğrenci ve velilerimizin destekleri ile okulumuzda eğitim-öğretim yer, mekan, zaman tanımadan devam ediyor.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı ile TSE arasında imzalanan protokol kapsamında "Okulum Temiz" projesine istenilen tüm şartları yerine getirerek başarılı bir şekilde başvurumuzu gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Okulumuzda sosyal mesafe kurallarına uygun olarak 8. Sınıfların DYK kursları ve Eba canlı dersler başlatılmıştır.İnşallah tüm öğrencilerimizle sağlıklı bir şekilde okulda buluşacağımız günleri sabırsızlıkla bekliyoruz.