Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı, okulumuz öğrencileri ve ana sınıfı öğrencilerimizin hazırladığı renkli etkinlikler ve duygusal şiirlerle kutlamanın mutluluğunu yaşadık.

Nis

Okulumuz, hem spor hem de akademik alanlarda elde ettiği başarılarla gururumuzu bir kez daha katladı!

Nis

Bugün, okulumuzda spor alanında başarı gösteren öğrencilerimizi gururla ödüllendirdik! Çeşitli spor dallarında dereceye giren öğrencilerimiz, emeklerinin karşılığını almış olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Nis

Turan Ortaokulu öğrencileri, masa tenisi turnuvasında ilimizi gururlandırdı! Üçüncülük ödülüyle dönen öğrencilerimizi gururla tebrik ediyoruz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ile ilgili açıklayıcı tüm bilgileri ve 18 Mart Çanakkale Zaferi’ni anmak için üretilecek tüm materyalleri sitemizden temin edebilirsiniz.

Mrt

Bu anlamlı gün için hazırlanan etkinlikte emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder, çok teşekkür ederiz.

Mrt

Kazanım Değerlendirme Testlerinde Başarılı Öğrencilerimiz Ödüllendirildi.

Mrt

ZEKA OYUNLARI YARIŞMASINDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZ 4 branşın 3’ünde öğrencilerimiz merkez ilçe birincisi olmuştur
- Mangala -Zehra Betül Kısaoğlu
-Küre -Ece Delikurt